 
    
                        Kom naar een open dag
 
    
                        Dagje meelopen?
 
    
                        Waarom je kiest voor Hospitality Studies
 
    
                        Voel je thuis bij MCH
 
    
                        Welke richting ga jij op?
HOSPITALITY STUDIES
 
    
                         
    
            Je leert koken op topniveau én een team aan te sturen. Van culinaire technieken en kwaliteitsbewaking tot planning en hygiëne — zo bereid je je voor op een leidinggevende rol in de keuken.
 
    
                        Lees meer
 
    
                        Lees meer
Je leert gastvrijheid te managen: van front office tot events, hotelmanagement tot facilitaire dienstverlening. Je ontwikkelt organisatorisch talent en servicevaardigheden om een hotel of horecagelegenheid succesvol te leiden.
RICHTINGEN
Als je kiest voor Hospitality Studies, ga je voor een afwisselende baan waarin geen dag hetzelfde is. Je bent servicegericht, flexibel, ondernemend en stressbestendig. Met opleidingen als Hotelmanagement en Facilitair Management kun je versnellen en goed doorstromen naar het hbo of de arbeidsmarkt.
 
    
                        
            HOSPITALITY STUDIES
 
    
                        Dagje meelopen?
 
    
                        Kom naar een open dag
 
    
                        Waarom je kiest voor Hospitality Studies
 
    
                        Voel je thuis bij MCH
 
    
                        Welke richting ga jij op?
 
    
                         
    
            RICHTINGEN
Als je kiest voor Hospitality Studies, ga je voor een afwisselende baan waarin geen dag hetzelfde is. Je bent servicegericht, flexibel, ondernemend en stressbestendig. Met opleidingen als Hotelmanagement en Facilitair Management kun je versnellen en goed doorstromen naar het hbo of de arbeidsmarkt.
 
    
                        Lees meer
Je leert koken op topniveau én een team aan te sturen. Van culinaire technieken en kwaliteitsbewaking tot planning en hygiëne — zo bereid je je voor op een leidinggevende rol in de keuken.
 
    
                        Lees meer
Je leert gastvrijheid te managen: van front office tot events, hotelmanagement tot facilitaire dienstverlening. Je ontwikkelt organisatorisch talent en servicevaardigheden om een hotel of horecagelegenheid succesvol te leiden.
