Ontdek zelf, leer samen.

Medewerker Fast Service

Op niveau 2 is nieuw Medewerker Fast Service. In 1,5 jaar tijd ben je klaar om werk te zoeken in de wereld van fastfood. Denk aan grote restaurants, attractieparken, broodjeswinkels en meer. Je gaat 1 dag per week naar school. De rest leer je in de praktijk.

Facilitair Manager

Niet helemaal nieuw maar wel goed om te noemen: Faciltair manager events en catering Deze opleiding op niveau 4 voorziet in een toenemende behoefte aan vakmensen die helemaal begrijpen waar hospitality om draait.

5 jaar Beroepshavo

De Beroepshavo bestaat 5 jaar. En dat is niet zomaar. Het is de perfecte brug tussen vmbo en hbo. Met vernieuwende leermethodes en positief toetsen ben je beter voorbereid op het hbo. 

Front-end Developer

Informatie over de nieuwe opleiding Front-end developer. Ontwerpen en alles wat erbij komt kijken om je (web)apps te maken en te onderhouden. Met deze opleiding bouw je vette dingen! 

Onderwijs & Kinderopvang

Check de nieuwe opleiding Dubbelkwalificatie Onderwijs & Kinderopvang. Een bijzondere opleiding waarbij je uiteindelijk zowel in het basisonderwijs aan de slag kunt als in de kinderopvang. 

Tandartsassistent

Lees over de nieuwe opleiding Tandartsassistent. De vraag naar tandartsassistenten is groot en je hoeft nu niet meer ver te reizen voor deze opleiding

Studeren in het buitenland

Stages en uitwisselingsprogramma's en extra taalcertificaten maken je nog interessanter voor werkgevers.

Mhbo

Onze mhbo-opleidingen zijn de snelle weg naar het hbo. Je leest er meer over op de pagina over Mhbo-opleidingen

Je komt naar ons vooral voor een opleiding natuurlijk. We hebben er heel veel, maar een paar nieuwe noemen we graag.

NIEUWS OVER OPLEIDINGEN