Welkom in dit online Op koers magazine, waarin je op interactieve wijze kennismaakt met het nieuwe college jaarplan, dat onderdeel uitmaakt van onze strategische koers 2021-2026.
Neem een kijkje bij onze vijf koerspijlers en de verschillende thema’s en projecten waarmee we de komende 1,5 jaar in het collectief aan de slag gaan. Jouw team of afdeling maakt in de komende periode weer een eigen teamplan, waarin jullie de college doelstellingen vertalen naar eigen activiteiten en beoogde resultaten. Zo zetten we weer een volgende stap in onze gezamenlijke reis naar 2026.

Scroll naar beneden voor de infographic

aug 2022
 – dec 2023

2025 – 2026

2021 - 2022

2024 - 2025

De
strategische
koers in 4 jaarplannen

Slimmer organiseren & anders samenwerken

Om onze onderwijsambities te kunnen realiseren werken we ook aan de organisatie. De medewerker, structuur, faciliteiten en systemen moeten in staat gesteld worden elkaar aan te vullen, zodat zij optimale ondersteuning kunnen bieden aan de onderwijskundige pijlers.

2022 –2023
Het jaar 
van de 
co-creatie

Ik zie jou

Studentbegeleiding in lijn met onderwijs op maat. Aandacht voor de specifieke behoeften van iedere student; wat heeft hij nodig en wat kan hij aan.

Levensecht 
leren

De actuele beroepspraktijk (in de regio) is de basis van onze opleidingen. Ons onderwijs sluit aan op relevante technologische en maatschappelijke ontwikkelingen.

Onderwijs 
op maat

De student kiest uit verschillende leerroutes. Onderscheid op doelgroep, locatie (op school of in de praktijk), fysiek vs. online en vast of flexibel programma. 

Leren
 van nu

Inspelen op de behoefte en ambitie van de student. Dat vraagt om een passende fysieke en digitale leeromgeving. 

Thema’s en projecten

Het jaar van de co-creatie

Jaarplan 2022– 2023

Deze publicatie
is helaas niet
via mobiel
te bekijken

Het jaar van de co-creatie

Jaarplan
2022-2023